Christophe Morel, vellen snoeien bomen asse
Home Christophe Morel Bedrijf vellen en snoeien van bomen Materiaal Materiaal hoogtewerker frezer hakselaar Album Christophe Morel album Info Info vellen snoeien van bomen Contact Contacteer Christophe Morel Privacybeleid Morel Christophe privacybeleid
Morel Christophe,
kleinere klinker en metselwerken.


kleinere klinker en metselwerken

Wanneer u beslist om een terras aan te leggen, dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Zon en wind zijn hierbij belangrijke factoren, in de meeste gevallen zal gekozen worden voor een zuidelijke tot zuidoostelijke ligging. Een terras mag bovendien nooit waterpas worden gelegd, maar heeft een lichte daling naar de tuin toe. Op die manier kan het regenwater niet op het terras blijven staan.

We zetten de omtrek van het toekomstig terras uit met kleine piketten en/of planken. Om te zorgen dat alles op de juiste plaatst komt te liggen, bepalen we eerst een waterpaspunt met een laser en gebruiken dit waterpaspunt als basis. Elk type terras, ongeacht of u kiest voor tegels, klinkers of bankirai, wordt geplaatst op een ondergrond van gestabiliseerd zand.

Het gamma aan mogelijkheden is heel uitgebreid, variŽrend in vorm, kleur en grootte van de tegels of klinkers.

terug